ROBÒTICA EDUCATIVA

“La tecnologia motiva als alumnes i ofereix més oportunitats d’aprenentatge

Anthony Salcito

APRENDRE A PROGRAMAR – PROGRAMAR PER APRENDRE

Programa de formació per a fomentar el Pensament Computacional, la robòtica educativa i la programació, fent que iniciar-se sigui  simple, atractiu i fàcil. Aprendre a programar i Programar per aprendre s’adreça a mestres i educadors que treballen amb infants de 3 a 11 anys.


Formació online i tallers d’aula transversals i curriculars per treballar el Pensament Computacional, la programació i la robòtica educativa.

ASSESSORAMENT, CONSULTORIA I FORMACIÓ A DOCENTS

Per a centres escolars, institucions i empreses. Mitjançant diversos recursos, i aportant la nostra experiència, us acompanyem en el procés d’aprenentatge en Pensament Computacional i robòtica educativa.


Els professionals de l’educació poden complementar el seu projecte amb el valor educatiu del pensament computacional, la robòtica educativa i la programació.

ROBÒTICA PER A INFANTIL I PRIMÀRIA ApPa Learn

ApPa Learn és composa d’un projecte educatiu amb 4 temàtiques, cada una d’elles especifiques de cada cicle. Oferim l’opció de realitzar una sola activitat, un projecte de cicle (compost per 4 activitats) o un projecte de centre (consta de 4 activitats per cada cicle).


Creem Històries / Ens movem / Transformem l’escola / El nostre cos

PROJECTE SECUNDÀRIA

Programa educatiu adreçat als alumnes de Secundària i Batxillerat on es treballen els conceptes de robòtica i intel.ligència artificial, la interacció entre tecnologies, usos i aplicacions. La reflexió ètica i filosòfica de l’ús de la tecnologia és l’element central del programa.


Siguem proactius però també amb esperit crític en la implementació dels avenços tecnològics.